De Kalmerende Bedtijdroutine Voor Jouw Baby

Geplaatst door Team Echt Eco op

We weten het maar al te goed: slaap is zeldzaam voor kersverse ouders ... maar als de baby goed slaapt, kunnen we ons ook echt ontspannen! Daarom hebben we producten voor de kleintjes om een beetje routine te brengen zodat je ten volle kunt genieten van je baby voordat de kleine heerlijk in slaap valt.

Bad tijd

Het baden van onze kleintjes is niet alleen essentieel, het kan ook voor iedereen leuk en plezierig zijn. Voeg een paar druppels shampoo of douchegel in het badwater en je krijgt schuim. Welk kind houdt daar niet van, dikke pret gegarandeerd! 

Om je baby te wassen kun je de parfumvrije 2-in-1 Shampoo & Bodywash met en zonder geur gebruiken, dat kan dienen als douchegel en shampoo tegelijk. Vind je met een geur lekker, kies dan voor de 2-in-1 Shampoo & Bodywash Watermeloen & Kokos

Daarna droog je je baby af met een zachte, gewatteerde handdoek. Let wel op dat deze vooraf gewassen is met een niet-irriterende waszeep geschikt voor de gevoelige huid. Vervolgens masseren we ons kleintje voorzichtig met een geschikte vochtinbrengende lotion, om te voorkomen dat de baby last krijgt van een droge jeukende huid.

Droog en gezellig

Dit is het moment om je baby in een luier te doen, maar we weten allemaal dat het niet zo eenvoudig is! Voor de beste ervaring met het verschonen van luiers, heb je eerst een atmosfeer nodig die vrij is van vieze geuren.

Als het niet genoeg is om luiers in een bak met deksel te gooien en ze zo snel mogelijk weg te gooien, koop dan een luchtreiniger met een zoete, natuurlijke fruitige geur die helpt om ongewenste geuren weg te filteren. De baby kon zich niet inhouden tussen het bad en de commode? Geen paniek, deze dingen gebeuren. We roepen onze biologisch afbreekbare reinigingsdoekjes te hulp, voor een snelle en efficiënte wasbeurt! Vervolgens hydrateren we de billen van onze kleine met een hypoallergene luiercrème op zinkbasis die zijn tere huid zal beschermen.

En nu: last but not least! We stoppen de baby in een mooie, goed passende luier, ontworpen met een hoog percentage biologisch afbreekbare ingrediënten om ons milieuafval te verminderen. Wij geven de voorkeur aan luiers zonder parfum, kleurstof, chloor en die ook nog eens hypoallergeen zijn.

Warm en slaperig

Oke! Nu de baby zeker droog blijft, hoef je je kleintje alleen nog maar in de pyjama te wikkelen en in bed te leggen. Of ons kleintje nu samen met ons slaapt of alleen in zijn wiegje slaapt, het is belangrijk om het beddengoed (of dat van ons) en de schattige nachtkleding te wassen met wasproducten die niet irriteren. 

Als de baby eenmaal op zijn gemak en knus in onze armen of in de wieg ligt, kunnen we een verhaaltje voorlezen of een slaapliedje zingen.

We hopen dat die kostbare minuten voordat je naar bed gaat een van jouw favoriete momenten van de dag wordt en dat jouw hele gezin van een diepe, rustgevende slaap geniet. Goede nacht!


Deel dit bericht← Ouder bericht


Laat een reactie achter

Let op: Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.