Actievoorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingen en kortingscodes die je worden aangeboden door Echt Eco (echteco.nl). Door gebruik te maken van echteco.nl kortingen en kortingscodes ga je akkoord met deze actievoorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte automatische kortingen en kortingscodes die worden aangeboden door echteco.nl.
 2. Voor digitale automatische kortingen en kortingscodes geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De automatische kortingen en kortingscodes werken alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De automatische kortingen en kortingscodes kunnen niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. De automatische kortingen en kortingscodes mogen niet met anderen worden gedeeld.
 4. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de automatische korting en kortingscode is opgenomen. Iedere automatische korting en kortingscode zijn gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kunnen de automatische kortingen en kortingscodes niet meer worden gebruikt.
 5. Je kunt kortingen en kortingscodes niet gebruiken voor reeds geplaatste en/of openstaande bestellingen.
 6. Automatische kortingen en kortingscodes uitgegeven door echteco.nl kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van Nederlandstalige boeken, producten die reeds zijn afgeprijsd, giftcards, cadeaubonnen en de verzendkosten van jouw online bestelling. Automatische kortingen en kortingscodes uitgegeven door echteco.nl kunnen tevens niet gebruikt worden voor de aankoop van producten die worden verzonden buiten Nederland.
 7. Per bestelling kan slechts 1 automatische korting of kortingscode worden gebruikt
 8. De automatische korting of kortingscode kunnen slechts eenmalig worden gebruikt
 9. De automatische korting of kortingscode zijn niet geldig op de verzendkosten
 10. Als er een minimum bedrag geldt voor de automatische korting en kortingscode dan is dat van toepassing op het bedrag na korting en exclusief verzendkosten
 11. De verzendkosten worden berekend op het bedrag na toepassing van de automatische korting en kortingscode.
 12. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere automatische korting en kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 13. Als een automatische korting of kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de automatische korting en kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de automatische korting en kortingscode.
 14. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 15. Indien je de producten retourneert waarmee je de automatische korting en kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
 16. Je kunt automatische kortingen en kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een automatische korting of kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende automatische kortings- of kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de korting of kortingscode is opgenomen.
 17. Automatische kortingen en kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 18. Het is niet toegestaan automatische kortingen en kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 19. Je kunt automatische kortingen en kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 20. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van automatische kortingen en kortingscodes wordt ontzegd.
 21. Tijdens de geldigheid van de automatische korting en kortingscode gelden het principe op is op. Als een artikel niet op voorraad is tijdens de duur van de automatische korting of kortingscode kunnen de automatische korting en kortingscode niet op een later moment (na afloop van de geldigheid van de kortingscode) worden toegepast.
 22. De automatische korting of kortingscode zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
 23. De automatische korting en kortingscode zijn niet geldig op sale, aanbiedingen, bulkkorting, stapelkorting, voordeelsets, combideals of reeds afgeprijsde artikelen.
 24. De automatische korting en kortingscode zijn niet geldig op samples & mini's.