Ons verhaal

Welkom bij Echt Eco!

Echt Eco is dé online winkel voor milieubewuste (aanstaande) mama's en biedt een verzameling van betaalbare duurzame producten in verzorging, speelgoed en huishouden voor jou en je gezin!

Familie voor families

Echt Eco is een familiebedrijf dat zich inzet voor een wereld die jou, je kind en de natuur koestert.

We zijn in 2009 begonnen met de zoektocht naar duurzame en natuurlijke producten voor ons eigen gezin. Na de geboorte van ons eerste kind werden we geïnspireerd om deze natuurlijke en biologische alternatieven voor onze eigen kinderen te vinden, in plaats van producten te accepteren die meestal synthetisch of niet-duurzaam waren.

We selecteren op hoe ze worden gemaakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je natuurlijk het beste voor jou en je kind krijgt. Wij zijn van mening dat wij als consumenten en ouders, door goede keuzes te maken tijdens deze belangrijke periode, een gezonde omgeving voor onze kinderen kunnen bieden. En tegelijkertijd de wereld waarin zij zullen groeien, kunnen behouden.

Elke dag een zorgeloze dag

Onze missie is om producten te leveren die, simpel gezegd, op een betere manier zijn gemaakt. We erkennen het belang van duurzame praktijken, productie en sociale verantwoordelijkheid. Onze producten zijn natuurlijk, biologisch, gerecycled en vegan gemaakt met het oog op de gezondheid van jou, je kleintje en onze planeet. 

We richten ons op het maken van dagelijkse benodigdheden voor jou en je kinderen die ethisch en duurzaam zijn gemaakt. Het gaat erom dat je zowel voor je gezin als voor de planeet en zijn mensen zorgt.

Bewust betaalbaar

Duurzaam leven met je gezin hoeft echt niet duur te zijn. En omdat we weten dat zorgen voor je gezin niet meestal bij eenmalig gebruik blijft, kun je bij ons meer  besparen bij meerdere producten! Je zult merken dat de stap naar een duurzaam gezinsleven de moeite waard is. Wij bieden jou mooie, hippe, kleurrijke en betaalbare producten van hoge kwaliteit met elk een eigen unieke verhaal. Kies bewust, kies voor Echt Eco!

 Wij wensen jou veel shopplezier 🤍

Oprichtster Babette Aquino

Oprichtster Babette Aquino