Retourneren

Als je niet tevreden bent met een bij ons besteld product, dan heb je twee weken de tijd om aan te geven dat je het product wilt terugsturen of wilt ruilen. Na deze melding heb je nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen.

Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. Je  mag het product niet in gebruik nemen zodat wij het daarna nog aan iemand anders kunnen verkopen.

Stuur een email naar info@echteco.nl waarin je vermeldt:

  • jouw naam
  • het ordernummer van de bestelling
  • welke producten jij wilt retourneren
  • de reden van retour sturen (niet verplicht)

Terugbetaling

Wij zullen na ontbinding kosteloos het door jou betaalde bedrag uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door jouw gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de leveringskosten die je betaalde bij jouw bestelling.

De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.
Bij een ruiling sturen wij de nieuwe producten naar jou op en betalen wij de verzendkosten.

Hygiëneartikelen kunnen niet retour

Hygiëneartikelen waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet retour gestuurd worden.
Voorbeeld: Fopspenen, bijtringen, flessenspenen of flessen met speen, zodra de verzegeling open is gemaakt kun je geen beroep meer doen op jouw herroepingsrecht.

Modelformulier voor herroeping

Er is Europees een standaardtekst opgesteld waarmee je ons kunt laten weten dat je de koop wilt ontbinden. Dit modelformulier (in PDF) sturen wij jou per mail toe.