Leuke spaarcadeaus!

Spaar op kortingen & cadeaus

Als gezin en familiebedrijf weten wij als geen ander dat een gezinsuitbreiding ook financiële gevolgen heeft. Als we ergens op kunnen besparen dan is dat altijd mooi meegenomen :-) Daarom hebben wij een spaarprogramma opgezet om jou als mama een hart onder de riem te steken. Naast onze "standaard" voordelen zoals betaalbare prijzen, bulkkorting, groene deals en maandacties kun je vanaf nu ook sparen voor leuke kortingen en cadeaus. We zijn er voor jou!

Hoe kan ik meedoen?

Als officiële mama van onze familie community is deelname voor jou natuurlijk gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken in je Spaarcadeau-cadeau via "Begin met sparen" op het cadeau-icoon linksonder. Als je al lid bent van Echt Eco, spaar je automatisch mee!

Hoe spaar ik Ecopunten?

Als (nieuwe) mama is tijd voor jou heilig dus hier hoef je helemaal niets voor te doen!  Bij iedere bestelling die je plaatst ontvang je bij besteding van elke 1 euro 5 ecopunten.

  • Aanmaken account: bij het aanmaken krijg je sowieso 100 ecopunten van ons cadeau.
  • Verjaardag of Geboorte: geef de geboortedag van jou of van jouw kleintje door en je ontvangt 250 ecopunten. Wil je graag beide doorgeven dan kun je ons een berichtje sturen zodat wij jouw extra ecopunten kunnen toevoegen.
  • Volg ons op Instagram: wij zijn je natuurlijk hartstikke dankbaar als je ons helpt en daarom is het logisch dat jij daar ook voor beloond wordt met 150 ecopunten.
  • Like ons op Facebook: dat geldt ook voor Facebook dus we geven je graag extra 150 ecopunten cadeau.

 Hoe verzilver ik mijn Ecopunten?

STAP 1

Log in op jouw Spaarcadeau-account. Je krijgt direct jouw aantal gespaarde Ecopunten te zien bij "Jouw ecopunten".

STAP 2

Ga naar "Manieren om te verzilveren". Hier zie je voor welk(e) cadeau(s) jij in aanmerking komt. 

STAP 3

Kies voor een cadeau en je krijgt een kortingscode te zien die je kunt kopiëren bij het afrekenen of je kunt de code direct toepassen. De korting wordt verrekend in het totaalbedrag.

Hoeveel korting krijg ik met mijn Ecopunten?

  • 750 ecopunten: €5 korting met een minimale besteding van €35
  • 1500 ecopunten: €10 korting met een minimale besteding van €50
  • 2500 ecopunten: €25 korting met een minimale besteding van €100

Voor welke cadeaus spaar ik nog meer?

Momenteel kun je kiezen voor een:

  • Gratis verzending bij 1000 ecopunten
  • Gratis product bij 3500 ecopunten dat elke maand aangepast wordt

Wat gebeurt er met mijn Ecopunten als ik mijn bestelling retourneer?

Je krijgt alleen Ecopunten voor de artikelen die je ook daadwerkelijk hebt gekocht. Bij het retourneren van artikelen ontvang je hier geen punten voor.

Let op: jouw gespaarde Ecopunten zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Ik ben super enthousiast over jullie! Hoe kan ik jullie doorverwijzen naar mijn familie en vrienden?

Dat vinden we hartstikke leuk om te horen! Het enige wat je hoeft te doen is in jouw Spaarcadeau-account de verwijzingslink te kopiëren en te delen op jouw Facebook en/of Twitter. Zodra er een bestelling plaatsvindt via die link, ontvangen jouw familie of vrienden direct €5 korting bij het afrekenen. Wij zijn jou natuurlijk niet vergeten, ook jij krijgt €5 korting bij je volgende bestelling die automatisch verrekend wordt.