Testreviews

Wij testen onze producten regelmatig samen met andere moeders en kinderen. Want hoe leuk en duurzaam een product ook is, het moet natuurlijk ook fijn te gebruiken zijn in het dagelijks leven. Zeker als je net zwanger bent of jouw kleintje een bepaalde leeftijd bereikt, dan kunnen deze ervaringen jou een beetje helpen de juiste keuze te maken.

Van elk product wordt de verpakking, het gebruik en de kwaliteit beoordeeld en een eindoordeel gegeven. Lees hieronder de reviews door onze echte #ecomama Carola!

 

  

Carola is 35 jaar, gelukkig getrouwd en trotse mama van 4 mooie jongens waarvan de jongste 1,5 jaar en de oudste 7 jaar is. "Vanwege mijn gevoelige huid kan ik nergens meer tegen en daarom ben ik op zoek gegaan naar producten waar mijn huid wel blij van wordt. Sindsdien koop ik ook alleen nog maar duurzame producten voor mijn kids, al vanaf dat ze baby waren."

 

Deo Stick Sweet Serenity 

eco deo rozen kopen          bio deo rozen kopen          biologische deodorant rozen kopen

                     

Verpakking: Mooie fleurige verpakking, ziet er uitnodigend uit. De verpakking gaat makkelijk open en de frisse geur komt je tegemoet.

Gebruik: Het is makkelijk te gebruiken, dit staat ook duidelijk aan gegeven op de verpakking zelf. Er staat dat de deo onder je oksels moet vegen maar ik dep het liever omdat er anders te veel op komt.

Kwaliteit: Na een lange en intensieve dag met de kids en huishouden ruik ik s'avonds nog net zo lekker fris als in de ochtend.

Eindoordeel: Ik geef deze deo een dikke 10. Geen andere deo weer!

Wil je ook frisse oksels? Shop nu Deo Stick Sweet Serenity van We Love The Planet

 

Body Lotion Green Tea

Green Tea Body Lotion kopen          bodylotion green tea kopen          biologische bodylotion green tea kopen

Verpakking: Een simpel potje, ziet er een beetje saai uit maar het gaat om de inhoud ;-) 

Gebruik: Het potje gaat makkelijk open en je ruikt de frisse geur van de lotion al. De lotion is dun van structuur, je smeert het dus makkelijk uit. Je hebt niet veel nodig om je helemaal in te smeren. Het trekt snel in dus geen geplak na het in smeren.

Kwaliteit: Ik ga van een droge strakke huid naar een zachte soepele huid die niet meer trekt.

Eindoordeel: Een 9,5 net geen 10 omdat het potje iets aantrekkelijker mag uitzien.

Wil je ook een zachte huid? Shop nu Body Lotion Green Tea van Fair Squared